In 6 weken Fit met “wandel je fit!” van Fit Coaching Breda

Het is gebleken dat we met zijn allen maar liefst 2 tot 3 kilo zwaarder zijn geworden tijdens de invoering van de Corona maatregelen. Ook de nodige beweging en het kiezen van de juiste voeding blijft ver achter….Kortom onze fysieke en mentale vitaliteit hebben een boost nodig.

GA JE MET ONS MEE DE NATUUR IN? 

Lekker met een klein groepje de natuur in om de nodige dagelijkse stappen te zetten om fit en gezond te blijven. Wij van Fit Coaching Breda lopen graag met jullie mee! Tijdens deze wandelingen krijg je praktische tips om een gezonde leefstijl te krijgen en te behouden. Ook besteden we aandacht om je spieren weer een oppepper te geven door het inzetten van spierversterkende oefeningen. Een mooie gelegenheid om jezelf een boost te geven en je weer fit te voelen voordat de zomer los barst.

Wil jij ook weer een dagritme, gezond eten, goed voor de dag komen en in de ochtend fit je bed weer uit?

 

Meld je dan aan voor meer informatie via contact. We starten op dinsdag 2 juni.

Kosten programma 6 weken € 175,- (ben je aanvullend verzekerd? dan krijg je wellicht jouw fit programma (gedeeltelijk) vergoed)

Bel 06 – 55 111 788 of stuur een mail naar info@ fitcoachingbreda.nl

Met sportieve groeten van

Marleen en Jennifer